Вълнения в съседна Турция - актьорът Джан Яман и моделката

...
Вълнения в съседна Турция - актьорът Джан Яман и моделката
Коментари Харесай

Радост в Турция: Любима двойка отново се събра, Джан Яман и Демет Йоздемир пак са заедно

Вълнения в прилежаща Турция - артистът Джан Яман и моделката Демет Йоздемир още веднъж са дружно! Папараци на турски таблоиди, представени от Сабах, са засекли Демет да напуща дома на Джан. 

Двамата бяха във връзка по време на фотосите на сериала " Свободен дух ", само че откакто те завършиха, и връзките посред им бяха прекъснати. След това Демет Йоздемир имаше връзки с предприемача Яман Начироолу, а след това и с Керем Бурсин. 

Виж още: Йозджан Дениз се разведе с жена си, а в този момент отново се събраха! В Турция са уверени: ще има нова женитба

През февруари пък Джан Яман в изявление съобщи, че с Демет не поддържат връзка, само че се надява това скоро да се промени. Е, очевидно към този момент се е трансформирало и това се удостоверява и от постоянните му мнения под фотоси на модела в Instagram.

Виж още: Лошото момче на турските сериали сподели фамилията си! Уверихме се - кръвта вода не става!

Въпреки че една от версиите за първата разлъка на двамата беше " либидото " на артиста, преди време пред турски медии той описа, че прекарва времето на самоизолация самичък. " Опитвам се да виждам на нещата положително. Свиря на барабани, упражнявам, танцувам танго ", описа тогава той.

Виж още: Звезда от ''Листопад'' стана майка! Бащата - също звезда от турските сериали

Джан Яман е роден през 1989 година в Истанбул, само че корените му са от някогашна Югославия. Демет Йоздемир пък е родена през 1992 година в Коджаели. След като родителите ѝ се разделят, тя и сестрите ѝ дружно с майка ѝ заживяват в Истанбул.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР