Районите около училищата в Ловеч са обезопасени за новата учебна

...
Районите около училищата в Ловеч са обезопасени за новата учебна
Коментари Харесай

Районите около училищата в Ловеч са обезопасени за новата учебна година

Районите към учебните заведения в Ловеч са обезопасени за новата образователна година, съобщи заместник-кметът на общината Венцислав Христов. По думите му от Общината са направили инспекции на всички учебни заведения в града във връзка с пътната сигурност на децата.

"Абсолютно всички пешеходни пътеки, като се изключи една, която ще бъде направена до 14 септември, до Природо-математическата гимназия, са обозначени с нова маркировка. Осветеността към образователните заведения на всички места дава отговор на условията. Така че от тази позиция са основани нужните условия за безвредното отиване и потегляне от образователните заведения ", добави Христов.

Относно тротоарите към учебните заведения той разясни, че има терзания единствено за едно учебно заведение - Професионалната гимназия по стопанска система търговия и услуги. Причината е, че строителните компании, които стопанисват обекти наоколо, не престават да употребяват някои от тротоарите. Предприети са обаче нужните ограничения от общинските органи и за 15 септември ще бъдат изчистени, а децата ще могат да се движат умерено ", сподели още заместник-кметът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР