Районен съд – Пловдив отложи делото Дебора“ за 17 април.

...
Районен съд – Пловдив отложи делото Дебора“ за 17 април.
Коментари Харесай

Делото „Дебора“ буксува. Адвокатите на касапина Георги врътнаха съда, а Дебора иска 200 хил. лв…

Районен съд – Пловдив отсрочи делото „ Дебора “ за 17 април. Причината е, че двамата юристи на обвинения Георги Георгиев не се явиха на разпоредителното дело.
Единият е изпратил болничен, а другият е декларирал, че има служебни задължения по време на този развой.
Преди да влязат в зала, бабата и втората брачна половинка на бащата на Дебора обявиха, че желаят правдивост за това грубо закононарушение.
Процедурата още веднъж се гледа в Пловдив, откакто съдиите в Стара Загора си направиха отказ и процесът стартира отначало.
Адвокатът на Дебора Михайлова Делян Славов сподели пред медиите, че съгласно него отсъствие на отбраната на обвинения е опит за отсрочване и сиканиране на делото, по тази причина той изиска от съда да бъде назначен и длъжностен бранител на Георгиев, с цел да не се стига още веднъж до сходна обстановка, предава Блиц.
Защитата на Дебора изиска и тя да бъде конституирана като частен просител, като Славов акцентира, че упорстват за 200 хиляди лв. обезщетение. Всичко това обаче ще стане ясно на идващото съвещание.
Една от прокурорките съобщи пред публицистите, че поддържа и трите обвинявания по отношение на Георгиев и че няма причина, макар настояванията той да бъде освободен от ареста, това да бъде направено.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР