ратарят на Арсенал Бернд Лено прогнозира, че Манчестър Сити ще

...
ратарят на Арсенал Бернд Лено прогнозира, че Манчестър Сити ще
Коментари Харесай

Бернд Лено: Сити е шампион, Арсенал и Тотнъм в Топ 4

ратарят на Арсенал Бернд Лено предвижда, че Манчестър Сити ще завоюва шампионската купа във Висшата лига в края на сезона, а "артилеристите " и Тотнъм ще се преборят за място в топ 4 и присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.

Двата лондонски отбора водят борба с Челси и Манчестър Юнайтед за топ 4, като всички тимове позволяват неточности в последните кръгове и остава неразбираемо кой ще приключи в първата четворка. "Мисля, че ще бъдем ние и Тотнъм. Вярвам в класата на нашия тим и всичко е в нашите ръце ", разяснява Лено. Арсенал има късмет да си обезпечи присъединяване в Шампионската лига и посредством успех в Лига Европа, където следва да срещне Валенсия във фаза на полуфиналите. "И двата пътя са тежки. Играем с Валенсия, които са мощен тим, а на край може да се надигнем против Челси. Това е доста мъчно, а във Висшата лига ни предстоят три гостувания. Не мога да кажа кое е по-трудното. Трябва да сме съсредоточени във всеки мач и да победим Уулвс довечера. Мисля, че 10 точки от последните четири мача ще са задоволителни, само че не съм сигурен ", сподели немският пазач.

Той даде прогноза и за оспорваната борба за купата сред тимовете на Манчестър Сити и Ливърпул. "Манчестър Сити ще бъде първи, тъй като Ливърпул имат и мачове в Шампионската лига, тъй че може да изгубят малко от силата и силата си. Мисля, че те имат действителен късмет против Барселона, възможностите са 50-50. Сити имат единствено финала във ФА Къп и мачовете от Висшата лига ", съобщи Лено. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР