RARBG, един от най-големите торент сайтове в света, който има

...
RARBG, един от най-големите торент сайтове в света, който има
Коментари Харесай

Торент тракерът RARBG - един от най-популярните сайтове за филми и сериали в света - затвори

RARBG, един от най-големите торент уеб сайтове в света, който има и българско присъединяване, както излиза наяве от името му, се сбогува с милиони консуматори. Сайтът, който беше прочут и постоянен източник на нови версии на филми и телевизионни сериали, показва доста аргументи за решението си да приключи активността си, измежду които са последствията от пандемията Коронавирус и финансовите усложнения. Неочакваното прекъсване бележи края на една цяла ера.

Торент уеб сайтът RARBG е основан през 2008 година и скоро се трансформира в основен състезател в торент екосистемата. Той освен привличаше милиони гости месечно от целия свят, само че беше и главен център за издаване на филми, като запълваше пропастта сред формалната сцена и необятната пиратска аудитория. Днес петнадесетгодишното битие на уеб страницата внезапно завърши. В известие, оповестено на началната страница на уеб страницата, екипът се сбогува с потребителите. Закриването на уеб страницата беше доказано и от самостоятелни източници.
-->
RARBG показва няколко аргументи за неочакваното решение, в това число здравословни проблеми, свързани с Коронавирус, които доведоха до трагичната гибел на един от членовете. " Последните две години бяха доста сложни за нас - някои починаха заради затруднения, свързани с ковид, а други към момента страдат от страничните му резултати ", съобщи представител на екипа на RARBG.

Повишаващите се разноски за центровете за данни в Европа също са изиграли роля. И защото приходите не са били в крайник с растящите разноски, затварянето на плана в даден миг е станало неизбежно. " Инфлацията правеше невъзможни ежедневните ни разноски за поддръжка на уеб страницата. След единомислещо гласоподаване взехме решение, че не можем да покрием тези големи разноски от джоба си. Извиняваме се:( Довиждане ", се споделя в известието.

Днешното прекъсване е едно от най-големите в историята на торент уеб страниците. Това е и първото огромно прекъсване от 2015-2016 година насам, когато KickassTorrents, Torrentz и ExtraTorrent напуснаха сцената. Излишно е да споделяме, че ще има доста подражатели, които ще желаят да се възползват от марката RARBG. Трябва обаче да знаете, че същинският екип на RARBG към този момент не съществува.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР