Рапърът Йонислав Йотов-Тото смята да преустанови участията си след голямото

...
Рапърът Йонислав Йотов-Тото смята да преустанови участията си след голямото
Коментари Харесай

Тото спира участията заради влошено здраве?

Рапърът Йонислав Йотов-Тото счита да прекрати участията си след огромното турне поради здравословни проблеми, написа „ Галерия “.

През последните няколко месеца все по-често му прилошавало, като се стигало и до Бърза помощ, разкри дуетната му половинка Лъчезар Евтимов.

Преди няколко седмици по време на подготовка за присъединяване на „ СкандаУ “ във Варна Тото колабирал. „ Беше целият пожълтял. Започна да се поти и му прилоша “, споделя Лъчо. От екипа на Бърза помощ му влели система и съумели да го вдигнат на крайници по този начин, че почитателите даже да не заподозрат за случая. Диагнозата, която парамедиците сложили, била синусова тахикардия.

По думите на Лъчо, неразположението на Тото се дължи на несъразмерното натоварване около турнето им. Рапърът бил и много прочувствен, което също оказвало въздействие. Освен това, страдал и от стомашни проблеми.

Оказва се, че случаят във Варна не е изолиран случай. На финала на „ Биг Брадър “ да вземем за пример, Тото вдигнал кръвно и му прилошало. Слава богу, майката на сътрудника му Наско Колев, която е здравно лице, била в публиката и му помогнала.

„ СкандаУ “ в реалност е една от бандите с най-интензивни участия. Претоварването, недоспиването и нездравословното хранене могат съществено да увредят здравето. Прокрадва се обаче и друга версия, обвързвана с влошеното положение на Тото. Според осведомени неразрешените субстанции и най-много психотропните вещества постоянно предизвикват синусова тахикардия, пребледняване и изпотяване.

„ В хип-хоп средите използването на опиати не е нещо извънредно. Повечето реализатори протягат ръка към бялото, с цел да са по-издръжливи на присъединяване и да имат супер сила. За страдание, звезди като Ейми Уайнхаус, Фреди Меркюри, Уитни Хюстън, Джими Хендрикс и доста други си отидоха точно след корист с сходни средства “, разясняват от шоубизнеса.

Заради зачестилите произшествия Тото заречен на приятелката си да прекрати уговорките си в идващите няколко месеца. С Кристин Петринска неотдавна станаха родители и по този начин Йотов ще може да се отдаде напълно на бебето.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР