Рапърът Устана словесно нападна колегата си Криско, узна HotArena. Иван

...
Рапърът Устана словесно нападна колегата си Криско, узна HotArena. Иван
Коментари Харесай

Устата изригна срещу Криско, новата тъпа българска музика и новите чалга бойз

Рапърът Устана словесно атакува сътрудника си Криско, разбра HotArena.

Иван Динев възнегодува, че има чалга бойз, скрити зад етикета „ рапъри “. През последните години Криско нееднократно е упрекван, че рапърските му части звучат прекомерно чалгарски. Тези нападки се ускориха, откакто направи и дует със Слави Трифонов,  употребявайки текст и музика от ретро чалга парче, писа „ България Днес “.

Тръгвайки да пиша текста на новата ми ария „ Дебел “, си споделих: „ Аз за какво не взема да си вкарам всички голове, които желаят да ми вкарат, да взема да напиша малко самоирония „ доста съм пълен, за какво, тъй като не спряхте да ме храните “. То е хем самоирония, хем офанзива. Идеята ми, когато правех това парче, беше доста ясна. Исках да оставя всичко комерсиално настрани. Реших, че ще направя парче за мой кеф, по този начин стартира и текстът. С думичките по-нататък изстрелвам и провокирам новите настоящи чалга бойз, скрити зад етикета „ рапъри “ , изригна Устата, намеквайки за Криско като представител на новото музикално потомство.

Самият Устата неведнъж е упрекван, че е повече чалгар и по-малко рапър, поради дуетите си с Азис и Софи Маринова и честата му поява на концертите на „ Пайнер “.

Много се дразнех през последните години, когато споделяха „ Ето това е „ чалга “, а това тук, което е 10 пъти по-тъпо и по-просташко от време на време, е новата българска музика “. В случая не пазя нито попфолк изпълнителите, нито изстрелвам против хип-хоп гилдията. Става дума за напълно друго нещо. Голяма част от продуктите, които са на доста ниско равнище. И за това взех решение да им покажа в действителност какво е хип-хопът от един „ чалга рапър “ и най-после да видят по какъв начин се римува с 8,9 срички в секунда. Така че край нас има доста хубава музика и доста тъпа българска музика. Това парче е против тъпата българска музика “, аргументира се Устата.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР