Рано е да се правят някакви окончателни анализи. Трудно, но

...
Рано е да се правят някакви окончателни анализи. Трудно, но
Коментари Харесай

Христо Иванов: Засега не говорим за коалиции

" Рано е да се вършат някакви дефинитивни разбори. Трудно, само че се обрисува една по-добра България. Това е една България, в която Бойко Борисов може да загуби властта ".

Това разяснява водачът на " Демократична България " Христо Иванов пред bTV.

" Този факт българите да се освободят от страха, от тази машина. Това е една смяна, в която макар хаоса, който провежда ЦИК, плашенето, мачкането, българите въпреки всичко желаеха друго. Това е една България, в която Българска социалистическа партия губи централно място, Движение за права и свободи не може повече да играе тази роля.

И нашата политическа мощ, без значение от това дали ще надскочим Движение за права и свободи, самият факт, че им дишаме във врата, демонстрира, че можем да ги изместим. Тук въпросът е, че имаме екип и във всяка една от тези области имаме превъзходни специалисти, които са потвърдили, че могат. Защото оттук насетне ще ни тежи това поръчките да ги превърнем в деяние. 

Има заплаха този парламент да не се състои, само че ръководството не може да бъде самоцел и излизането от една толкоз дългогодишна склероза на Българската народна власт минава през комплицирано разчупване, повече от 30 години.

Парламентарният живот в една народна власт дава задоволително благоприятни условия да се реализиран такива цели и обединението е една от тях. Разговори за обединения или други форми на взаимно деяние с обединения е нещо, което може да се направи, откакто реализираме, откакто гласуваме против следващ мандат на Бойко Борисов. "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР