Ранните мачове от поредния кръг на Бундеслига традиционно предложиха много

...
Ранните мачове от поредния кръг на Бундеслига традиционно предложиха много
Коментари Харесай

Куриозен гол сложи край на мъките за Щутгарт, Хановер с впечатляващ обрат

Ранните мачове от следващия кръг на Бундеслига обичайно предложиха доста страсти и непредвидени резултати.

Едни от най-щастливите почитатели през днешния ден, би трябвало да са тези на Щутгарт . Бившият отбор на Красимир Балъков постави завършек на пропадането си и след серия от четири следващи загуби , момчетата на Ханес Волф доближиха до победа.

 Бойкот в Бундеслигата
Бойкот в Бундеслигата

Феновете на Борусия (Дортмунд) стачкуват против мачовете в понеделник

Тя пристигна против Херта (Берлин) и бе реализирана с минималното 1:0 . В воин за " швабите " несъзнателно се трансформира бранителят на гостите Щарк . Футболистът с №5 опита да почисти топката след прикосновение със противник, само че вместо това я прати в мрежата на слисания Ярестийн.

 Снимка 333922
Източник:

Хановер затвърди реномето си на домашен тим , откакто реализира значим триумф против намиращия се в изключителна рецесия отбор на Майнц 05 с 3:2. Тимът, за който игра и Тодор Неделев, няма турнирен триумф от 18 ноември, когато беше надвит последният Кьолн.

Драмата на " HDI Арена " беше сериозна . Гостите небрежно дръпнаха с 0:2, откакто до 31-ата минута се разписаха Хак и Муто. Селекцията на Хановер обаче не се стъписа и стигна до изравняването още до края на първата част. Тогава две доста значими попадения осъществя Фюлруг. И с цел да се трансформира 24-годишният нападател в цялостен воин, той осъществя и победният гол 15 минути преди края. Той се оказа на точната позиция след отбит удар на Бебу и от близко не остави шансове на Зентнер.

 Снимка 333923
Източник:

Хамбургер стартира новата година по добре прочут метод - със загуба. " Червените къси панталони " паднаха минимално при гостуването си на Аугсбург с 1:0. Баварците се добраха до трите точки след гол на Ко Джа-Чеол с глава в 45-ата минута. Асистенцията бе на Каюби. По този метод триумфиралите минаха едно място напред в класирането и към този момент са осми.

 Снимка 333921
Източник:

В последните дуели от този част се получиха две равенства от по 1:1 . Първото такова бе закрепено сред Айнтрахт и Фрайбург, а същото статукво се получи и в завладяващия конфликт сред Вердер и Хофенхайм.

 Байерн (Мюнхен) победи Байер (Леверкузен) с 3:1 като посетител
Байерн с победа на старта на втория полусезон в Бундеслигата (ВИДЕО)

Това е първи триумф за баварците на " БайАрена " от 2013 година насам

БУНДЕСЛИГА, 18 кръг, резултати:

АУГСБУРГ - ХАМБУРГЕР 1:0

АЙНТРАХТ - ФРАЙБУРГ 1:1

ХАНОВЕР - МАЙНЦ 3:2

ЩУТГАРТ - ХЕРТА 1:0

ВЕРДЕР - ХОФЕНХАЙМ 1:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР