Рами Малек разкри, че е черпил вдъхновение за новия си

...
Рами Малек разкри, че е черпил вдъхновение за новия си
Коментари Харесай

Фреди вдъхновил Рами Малек за злодея в Бонд

Рами Малек разкри, че е черпил ентусиазъм за новия си изверг в „ Джеймс Бонд “ от починалия Фреди Меркюри. Актьорът се превъплъти в именития фронтмен на „ Куин “ през лятото в мегахита „ Бохмеска рапсодия “ и в този момент споделя, че научил нещо значимо, което помогнало за ролята му в „ Смъртта може да изчака “.

„ Няма да е занимателно нито за мен, нито за феновете, в случай че се опитам да изимитирам някого. Това научих от господин Меркюри – в случай че не си автентичен, за какво си правиш труда изобщо? “, споделя Малек.

Рами добавя още, че за персонажа Сафин в бъдещата шпионска лента той е комбинирал знаковите черти на най-култовите злодеи от историята на 007 със своя личен жанр. „ Взаимствах от някои от обичаните ми Лоши. Постарах се всичко да е в интерес на героя, като включа и резултата на шока. “

Малек даже е повикал на помощ учителя си по разговор, с който е работил в „ Бохемска рапсодия “, с цел да оформят неповторим глас на новия антагонист. „ Исках тембърът му да бъде повсеместен, да не може човек да разпознае от къде е. “

Както знаем, „ Джеймс Бонд: Смъртта може да изчака “ е последният филм за 007 с присъединяване на Даниел Крейг. Дългоочакваната продукция потегля по кината на 2 април 2020-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР