Ралф Сундберг, който през лятото счупи челюстта на българската камериерка

...
Ралф Сундберг, който през лятото счупи челюстта на българската камериерка
Коментари Харесай

Въпреки смешната глоба: Дивият швед, пребил родната камериерка, си получи заслуженото в страната си!

Ралф Сундберг, който през лятото счупи челюстта на българската камериерка Дияна Петкова със свиреп ритник в главата й във фоайето на хотел в Слънчев бряг, бе застигнат от частична правдивост в родината си.
След като 54-годишният скандинавец се прибра в Швеция в края на септември, след заплащането на санкция от 4500 лв. за бруталния ритник в лицето на камериерката Диана и отърва затвор от три години у нас, работодателите му го уволниха. Ралф Сундберг към този момент не е общ служащ във фабриката за мляко и млечни артикули в шведското градче Шьопинг. Агресорът е бил уволнен от работа още преди да се прибере в родината си, като от фабриката за мляко в 18-хилядното градче Шьопинг са употребявали като претекст за изгонването на Ралф срамната му изцепка в страната ни.

" Сега Ралф е незает и мъчно ще си откри работа в град Шьопинг. Тук всички са наясно какво е направил в България, грозният случай в Слънчев бряг получи гръмък отзив в Швеция. Повярвайте ми, Ралф Сундберг доста мъчно ще почисти опетнената си известност и тя няма да му бъде от изгода при намирането на нова работа ", разяснява журналистът Томас Линдстрьом от районния вестник " Кьолстаон ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР