Ръководството на Ювентус има желание да удължи договора на Кристиано

...
Ръководството на Ювентус има желание да удължи договора на Кристиано
Коментари Харесай

Ювентус иска да удължи договора на Роналдо

Ръководството на Ювентус има предпочитание да удължи контракта на Кристиано Роналдо с още две години, твърди “АС”. Настоящият договор на португалеца е до 2022 година, само че “бианконерите” желаят да го обвържат о 2024 година. Ако футболистът се съгласи, той ще остане в Торино до момента в който навърши 39 години.

За да убедят Роналдо да остане, в Ювентус са решили да вземат някой по-млад нападател, който да си партнира в офанзива с него. Торинци избират някой всред Хари Кейн, Тимо Вернер, Мауро Икарди или Габриел Жезус.

Към момента се счита, че най-близо до трансфер в “Старата госпожа” е Икарди. Аржентинецът от дълго време е в полезрението на Юве. Клубът искаше да го вземе още предишното лято, само че от Интер не се съгласиха на изискванията, препоръчани от “бианконерите”, като той се озова чартърен в ПСЖ. Напоследък обаче се появиха информации, че играчът не се усеща удобно на “Парк де Пренс” и желанието му е да се завърне в Италия, а Ювентус е подготвен с нова оферта за правата му.

Роналдо сега получава по 31 милиона евро на сезон в Юве. На този стадий обаче не е ясно дали от клуба считат да го убедят да понижи финансовите си искания при подписването на новия контракт.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР