Имиграционната и митническата служба претърпяха правен удар наскоро, след като

...
Имиграционната и митническата служба претърпяха правен удар наскоро, след като
Коментари Харесай

ICE нареди да спре тактиката на чукане и говорене за имиграционни арести

Имиграционната и митническата работа претърпяха юридически удар неотдавна, откакто федерален арбитър постанови така наречен „ блъскане и говорене “ на организацията тактики, които включват ангажиране на незаконни имигранти и други мигранти, подлежащи на арест, са противоконституционни.

Калифорнийският областен арбитър на Съединени американски щати Отис Райт II, назначен от Джордж У. Буш, издаде предложение за кратко разглеждане решение в интерес на ищците предходната седмица по групов иск, заведен против министъра на вътрешната сигурност Алехандро Майоркас в неговото публично качество.

Делото, Кид против Майоркас, породи от конфликт през 2018 година сред сътрудник и преселник в Съединени американски щати с краткотраен предпазен статут на име Osny Sorto-Vasquez Kidd. Съобщава се, че сътрудникът се е доближил до дома на Кид в региона на Лос Анджелис със фотография, за която се твърди, че е на „ рисков човек, с цел да ги измъкне “, сподели Кид по това време, съгласно регистъра на Ориндж Каунти.

Но, от в края на срещата Кид е ар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР