Ръководството на ЦСКА-София води усилени преговори с нападател, който се

...
Ръководството на ЦСКА-София води усилени преговори с нападател, който се
Коментари Харесай

На Армията намерили двойник на Каранга, чакат го след Нова година

Ръководството на ЦСКА-София води усилени договаряния с нападател, който се подвизава в холандското състезание, оповестяват сътрудниците от “Блиц”. Футболистът има жанр на игра, сходен на този на голмайстора Фернандо Каранга, и “червените” ще се опитат да го привлекат като опция на бразилеца, за който не е загадка, че е наблюдаван от редица задгранични клубове.

Босовете на “Армията” са поискали да привлекат въпросния голаджия още през лятото, само че той към момента е имал настоящ контракт с сегашния си отбор. Контрактът му обаче изтича в края на декември, което значи, че при започване на идната година въпросният нападател може да дойде в Борисовата градина със свободен трансфер. Това, несъмнено, ще се случи, в случай че не се появи различен претендент за подписа на голаджията, който да го изкуши с по-голяма заплата.
 Черно море - ЦСКА-София 0:1 Междувременно пък Каранга продължа с фантастичното си показване от началото на сезона, като при гостуването на Черно море тази събота донесе трите точки късно в добавеното време с деветото си попадение досега. Фернандо има и една асистенция на сметката си.
Първа лига 9 кръг, събота 16 септември  Черно море 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР