Ръководството на ЦСКА разпространи изявление след проваления мач с ЦСКА

...
Ръководството на ЦСКА разпространи изявление след проваления мач с ЦСКА
Коментари Харесай

ЦСКА-София за ЦСКА 1948: В неведение от непредсказуемото поведение на ръководството на противника ни

Ръководството на ЦСКА популяризира изказване след проваления мач с ЦСКА 1948, който трябваше да се играе през днешния ден от 20:00 часа. Противникът на " алените " обаче отхвърля да излезе на терена заради огромния брой инфектирани футболисти с COVID-19.

Написаното от клуба от " Борисовата градина " в уеб страницата им cska.bg:

Армейци,

Уведомяваме Ви, че ФК „ Централен състезателен клуб на армията 1948 “, който е хазаин на идната през днешния ден и одобрена от БФС футболна среща от програмата на ППФЛ, се отхвърли да провежда продажбата на билети за мача.

Както е известно, от БФС публично взеха решение, че дуелът с ЦСКА не предстои на отсрочване и би трябвало да се изиграе на 7 май, в петък от 20:00 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.

От компанията, която дава отговор за разпространяването на билетите, ни осведомиха, че за момента не плануват продажба на пропуски и авансово оповестеното от тях желание да го вършат на специфична каса на " Армията " отпада. Явно се изчаква развиване по проблема денем, с цел да се подхващат вероятно някакви дейности. Ние също сме в незнание от непредсказуемото държание на управлението на съперника ни, само че при повече изясненост и конкретика, касаеща организацията и продажбата на билети и посещаване на мача, незабавно ще Ви уведомим посредством формалния уебсайт и обществените ни мрежи ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР