Ръководството на Царско село съобщи, че в предстоящото домакинство на

...
Ръководството на Царско село съобщи, че в предстоящото домакинство на
Коментари Харесай

Без фенове на мач от елита ни!

Ръководството на Царско село заяви, че в идното домакинство на Локомотив (София) няма да бъдат допускани почитатели. Срещата от 12-ия кръг на Efbet Лига е в петък (22 oктомври) от 17:15 часа на стадион „ Арена Царско село “.

На 19 октомври бе призната нова заповед на Министерството на здравеопазването под номер РД-01-856, съгласно която спортните събития се организират без съществуването на аудитория, като изключение се позволява при условия на организация обвързвана с съществуването на „ зелен документ “.

" Ръководството на Царско село предложи на сътрудниците си от Локомотив (София) да даде 50 билета, които да бъдат публикувани от гостуващия тим на техни последователи, които имат право да участват на стадиона. Това предложение не бе признато.

В тази връзка и по отношение на усложнената обстановка с покачващата се заболеваемост на популацията с COVID-19 и за опазване здравето на футболните последователи, управлението на Царско село взе следното решение – срещата против Локомотив (София) ще се играе БЕЗ ПРИСЪСТВИЕТО НА ПУБЛИКА ", осведомиха от Царско село.

На стадиона ще бъдат позволени наложителните по разпоредба формалните лица на двата клуба, както и упълномощени представители на медиите. Те наложително би трябвало да разполагат със „ зелен документ “ – да бъдат имунизирани, да са преболедували или да имат негативен PCR тест изработен до 72 часа преди началото на мача или негативен антигенен тест изработен до 48 часа преди началото на мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР