Ръководството на Септември (София) излезе с отворено писмо на клубния

...
Ръководството на Септември (София) излезе с отворено писмо на клубния
Коментари Харесай

И Септември срещу законопроекта на Валери Симеонов за хазарта

Ръководството на Септември (София) излезе с отворено писмо на клубния уебсайт. Столичният клуб изрази позицията си по отношение на законопроекта на Валери Симеонов за хазарта. Публикуваме текста без редакторска интервенция:

" Във връзка с импортирания законопроект за промени в Закона за
хазарта, показан от господин Валери Симеонов, управлението на ПФК Септември АД – гр. София показва своята позиция и мощното си терзание от приемането на сходни промени, които в миг на рецесия и извънредно сложна икономическа конюнктура след пандемията от Covid-19, могат да обиден директно качеството на нашата работа, както да ни лишат от извънредно значимата поддръжката и дълготрайните партньорски връзки с нашият общоприет спонсор, който съставлява точно компания в региона на хазартния бизнес.

Вярваме, че до сходен процес на събитията няма да се стигне, защото тези решения биха се отразили извънредно отрицателно както на ПФК Септември АД – гр,. София, по този начин и на българския футбол и всички лица директно свързани с него. Утвърдената процедура демонстрира, че точно хазартните компании са разумни сътрудници на огромните и разрастващи се клубове по света, като връзката сред продуктите и аудиториите, които двете адресират е неоспорима и е реалност във всички стопански развити страни.

Надяваме се на рационална оценка на събитията и мощно имаме вяра в светлото бъдеще на българския спорт!
С почитание,

ПФК „ Септември “ София "
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР