Ръководството на Реал Мадрид направи впечаляващи изходящи сделки това лято,

...
Ръководството на Реал Мадрид направи впечаляващи изходящи сделки това лято,
Коментари Харесай

Златните резерви на Реал Мадрид

Ръководството на Реал Мадрид направи впечаляващи изходящи покупко-продажби това лято, означават интернет изданията на Marca и AS. Вестник AS пресмята, че за раздялата с четирима аварийни футболисти кралският клуб се е сдобил със 128 милиона евро, които може да набъбнат до 163,2 млн., в случай че Байерн (Мюнхен) реши да купи Хамес Родригес за непрекъснато.

Резервата на Карим Бензема - Алваро Мората, струваше на Челси цели 80 милиона евро. Днес публично беше оповестена още една договорка - десният бранител Данило отпътува за Манчестър Сити за към 30 млн. евро плюс още 5 милиона под рамките на разнообразни бонуси. Байерн ще би трябвало да заплати общо 10 млн. за Хамес за двата сезона чартърен. Ако след 24 месеца баварците решат да го закупят, ще би трябвало да абонират още 35,2 млн. за правата на футболиста.

“Лос бланкос” се разделиха с още един нападателен футболист, въпреки да не се подвигна подобен звук - Мариано Диас беше закупен от Лион против 8 милиона евро. Освен това мадридският клуб ще получи 40% от последваща продажба на стрелеца, който изигра едвам 302 минути през миналия сезон. Същевременно на “Сантиаго Бернабеу” дойдоха млади и надарени футболисти като Дани Себайос, Тео Ернандес и Хесус Вайехо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР