Ръководството на РБ Лайпциг се видя принудено още веднъж да

...
Ръководството на РБ Лайпциг се видя принудено още веднъж да
Коментари Харесай

Без януарски романси между Ливърпул и Наби Кейта

Ръководството на Република България Лайпциг се видя насила още един път да удостовери, че уговореният трансфер на Наби Кейта в Ливърпул няма да се случи прибързано още този месец.

През лятото на 2017 година двата клуба се схванаха гвинейският национал да премине на „ Анфийлд” на 1 юли 2018-а. Въпреки този факт не стопират спекулациите, че и футболистът, и британският гранд имат предпочитание договорката да стане факт още в този момент през януари.

Ливърпул заплаща спомагателни 18 милиона за Наби Кейта?

Неведнъж от немския отбор опровергаха сходни информации, но в светлината на съвсем сигурната продажба на Филипе Коутиньо от Ливърпул в Барселона слуховете отново се интензифицираха. Затова се наложи на един от огромните шефове на Лайпциг – Оливер Минцлаф да направи следващото обществено изказване. „ Нито Наби, нито неговият консултант са изразявали предпочитание да изоставен клуба през зимата. Не сме имали такива контакти”, разяснява Минцлаф.

„ Това, което те ни твърдят, е, че неговите трудови задължения с Ливърпул започват на 1-и юли”, добави германецът.

Ливърпул не счита да прибира предварително Кейта

„ Дали Кейта има проблем с мотивацията? Не мисля по този начин. Това не би било в природата му. Професионалистите в нашия тим имат темперамент и са амбициозни. Изобщо не се безпокоя в това отношение”, добави Минцлаф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР