Ръководството на МВР няма ясна визия, заяви Богдан МилчевБившият началник

...
Ръководството на МВР няма ясна визия, заяви Богдан МилчевБившият началник
Коментари Харесай

Бивш шеф на КАТ: Рашков да представи списък със системните нарушители на пътя

Ръководството на Министерство на вътрешните работи няма ясна визия, съобщи Богдан Милчев

Бившият шеф на КАТБогдан Милчев и сегашен началник на Института по пътна сигурност прикани вътрешния министър в оставка Бойко Рашков да изготви лист по области с броя на систематичните извършители на пътя, които имат над 10 нарушаване за последните три години. Това Милчев направи в ефира на предаването “Офанзива” по.

“Проблемът със систематичните извършители в България е от десетки години, само че той се задълбочава от ден на ден. Възможността ние да отглеждаме такива систематични извършители основава това чувство, че на пътя има безотговорност и хаос”, съобщи Милчев.

По думите му в управлението на Министерство на вътрешните работи няма ясна визия.

“Големия проблем на Министерство на вътрешните работи е,че те желаят да заловен водача с опиати, а не желаят да разбият наракоразпостранението и метода, по който опиатите доближават до шофьора”, сподели някогашният шеф на КАТ във връзка оповестената от министър председателят в оставка Кирил Петков и вътрешният министър в оставка Бойко Рашков акция против пияни и дрогирани водачи на територията на цялата страна.

"Рашков, извадете листата да го забележим всички! Ние от Института желаеме да ви помогнем с разбор и оценка на риска и да стартираме да оправяме нещата в тази страна ", прикани Милчев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР