Ръководството на Миньор (Перник) прие подадената тази сутрин от старши

...
Ръководството на Миньор (Перник) прие подадената тази сутрин от старши
Коментари Харесай

Миньор се раздели с Христо Янев и назначи нов треньор, обяви причините

Ръководството на Миньор (Перник) одобри подадената тази заран от старши треньора Христо Янев оставка. По време на срещата наставникът е бил безапелационен в решението си да си тръгне, като претекстът му е бил, че го прави в името на тима.

" Ръководството, футболистите и чиновниците в Миньор Перник благодарят на Христо Янев за всеотдайната работа през последните съвсем 2 години. Той впечатли с професионализма и отдадеността си, като във всеки един миг доказваше, че е предан на идеята “Миньор ” и бе образец за всички в клуба. Желаем на Янев доста здраве и бъдещи триумфи.

В идващите два мача отпред на отбора ще бъде треньорът от школата на клуба Петър Анестиев. Той ще води чуковете в семейството на ФК ЦСКА 1948 София на 17 септември (събота) от 17:00 часа и при визитата на Локо Гражданско отделение в дуел от шампионата за Купата на България на 21 септември (сряда).

Петър Анестиев е роден на 7 май 1969 година в Перник, като кариерата му досега минава напълно в жълто-черния клуб.

В треньорския щаб остават досегашните асистенти на Христо Янев – Антон Евтимов, Емил Варадинов и Виктор Райчев ", оповестява уеб сайтът на Миньор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР