Ръководството на Министерството на регионалното развитие и благоустройството остро възразява

...
Ръководството на Министерството на регионалното развитие и благоустройството остро възразява
Коментари Харесай

Регионалният министър поиска от Борисов да не го забърква в каши

Ръководството на Министерството на районното развиване и благоустройството остро възразява против спекулативни внушения, които направи водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Това се споделя в позиция, публикувана до медиите от името на Андрей Цеков .

Действително през днешния ден и заобикаляйки въпроси за следствието на Антикорупционния фонд за градежа на " Балкански/Турски " поток, по което и , съобщи, че има прекомерно съмнителни неща към районния министър Андрей Цеков. А когато публицистите зададат на него въпроси, тогава и Борисов щял да дава отговор на въпроси за " Турски поток ".

Борисов разгласи, че Андрей Цеков е пътувал до Москва и се е срещал с съветския политик Бабаков.

От пресцентъра на Министерство на регионалното развитие декларират : " Андрей Цеков не се е срещал с лицето, представено от водача на ГЕРБ. Фактите са, че Андрей Цеков е пътувал до Руската федерация преди повече от 10 години за бизнес срещи в качеството му на правист. В Москва, на територията на Руската федерация или на други места по света не се е срещал и не е общувал с политици от Руската федерация. "

Също по този начин от Министерство на регионалното развитие показват, че не дават отговор на истината изказвания на ръководителя на районната комисия в Народното събрание Николай Нанков , който слага под въпрос готовността за зимно и спешно поддържане на пътищата . Екипите на Министерство на регионалното развитие и АПИ са в подготвеност да обезпечат поддържането на републиканската пътна мрежа при зимни условия, както и в спешни обстановки.

Министерство на регионалното развитие декларира и " че офанзивите против министър Цеков няма да окажат въздействие върху честното осъществяване на търговете и избора на реализатори, предложили най-ниската цена ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР