Ръководството на Милан ще предложи нов договор на звездата на

...
Ръководството на Милан ще предложи нов договор на звездата на
Коментари Харесай

Милан ще направи опит да задържи Златан Ибрахимович

Ръководството на Милан ще предложи нов контракт на звездата на отбора Златан Ибрахимович. Настоящият договор на 39-годишния деец изтича през лятото, само че и двете страни са склонни да го удължат до 30 юни 2022-ра.

Самият Златан разгласи преди дни, че е подготвен да остане на " Сан Сиро " стига шефовете да го желаят. Според Corriere della Sera управлението на " росонерите " е доста предостатъчно от представянето на шведа, който с изключение на, че оказва помощ на отбора да гони задачите си също по този начин оказва позитивно въздействие върху развиването на младите играчи.

Очаква се Ибра да получи предложение за удължение на сегашния му контракт, който му подсигурява по 7 милиона евро на година. Шефовете на Милан обаче са наясно, че Златан няма да може да играе във всеки мач през идващия сезон и заради тази причина ще се опитат да привлекат млад нападател през лятото.

Според слуховете " росонерите " имат интерес към футболиста на Торино Андреа Белоти, както и към Донйел Мален от ПСВ Айндховен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР