Ръководството на Манчестър Юнайтед обсъжда какви действия да предприеме спрямо

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед обсъжда какви действия да предприеме спрямо
Коментари Харесай

В Манчестър Юнайтед се колебаят как да действат с Роналдо, той се вълнува от друго

Ръководството на Манчестър Юнайтед разисква какви дейности да предприеме по отношение на Кристиано Роналдо, който в свое изявление непосредствено атакува клуба и мениджъра Ерик загар Хаг. По информация на " Скай Спортс " и “Телеграф ” един от разновидностите е договорът на португалеца да бъде разтрогнат. Това е допустимо, в случай че нападателят не предяви искания да му бъдат изплатени заплатите до края на сезона. Шефовете на “червените дяволи ” обаче се притесняват, че Роналдо по никакъв метод няма да е податлив на компромис. 

Преди да се вземе решение, от клуба желаят да изгледат цялото изявление, което ще бъде излъчено в сряда и четвъртък вечерта. Не е изключено даже да се стигне до едностранно преустановяване на договора на Роналдо, в случай че с изявлението си той е нарушил избрани клаузи в него. 

ESPN пък твърди, че управлението на Юнайтед ще остави на Ерик загар Хаг последната дума за ориста на Кристиано. Мениджърът на отбора има цялостната поддръжка на спортния шеф Джон Мерто и изпълнителния началник Ричард Арнолд. 

Междувременно, сътрудникът на Роналдо - Жорже Мендеш, се е заел с нелеката задача да му откри нов клуб. Той счита да предложи 37-годишния нападател на Челси. Предишният управител на “сините ” от Лондон Томас Тухел се отхвърли от привличането на звездата, само че Греъм Потър няма такива пълномощия и Роналдо може да дойде на “Стамфорд Бридж ” срещу волята му. 

Челси обаче се интересува повече от други нападатели, измежду които Кристофър Нкунку, Рафаел Леао и Айвън Тони. 

Сигурно е, че Пари Сен Жермен няма да насочи оферта за Роналдо. Френският гранд ще се насочи към друг профил футболисти. Самият португалец е бил подготвен да премине в ПСЖ преди няколко години, само че тогава по този начин и не се стигна до договорка. 

Тази вечер нападателят излезе с пост в обществените мрежи, само че той не визира тематиката с изявлението, което разбуни духовете, а идното Световно състезание в Катар. 

“Тотална и безспорна ссъредоточеност върху работата в националния тим. Обединени сме за постигането на единствената цел: да изпълним фантазията на всички португалци ”, написа Роналдо под фотография с част от съотборниците си.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР