Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция по повод

...
Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с официална позиция по повод
Коментари Харесай

Локо Пд: Божинов първи подхвърли реплика към Акрапович, всичко друго е лъжа

Ръководството на Локомотив (Пловдив) излезе с публична позиция във връзка днешните информации за спор сред треньора на смърфовете Бруно Акрапович и играча на Левски Валери Божинов преди срещата сред двата отбора на " Герена ". Ето какво пишат пловдивчани:

Уважаеми локомотивци,


Днес за следващ път бе изработен опит за дестабилизиране на клуба, посредством тиражиране на неистини. Тази заран в медиите бе публикувана информация, съгласно която старши-треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович е влезнал в спор с Валери Божинов преди срещата сред Локомотив и Левски на 17 февруари.

Искаме изрично да заявим, че популяризираната от печатни и електронни медии информация е безспорна неистина, към която клубът няма по какъв начин да остане безразличен.

Какви са обстоятелствата:

Лъжа първа
, откъс: „ Валери отишъл да се види с доктора на пловдичани Константин Павлов, с който били положителни другари. Двамата разговаряли, когато Акрапович ги видял и буен. Той наредил на лекаря да приключи диалога, а Божинов му дал отговор. “
Истината : Доктор Константин Павлов въобще не е разговарял с Божинов, сега, когато старши-треньорът на Локомотив и играчът на Левски са си разменили няколко реплики.
Лъжа втора , откъс: „ Двамата разговаряли, когато Акрапович ги видял и буен. Той наредил на лекаря да приключи диалога, а Божинов му дал отговор. “
Истината : Старши-треньорът на Локомотив и Божинов се разминават в коридора, а играчът на Левски пръв подмята имитация към Акрапович, на която той дава отговор и двамата си разменят още няколко фрази.
Лъжа трета , откъс: „ Двамата допрели главите си “
Истината : Не е имало експанзия от страна на старши-треньора на „ черно-белите “, още по-малко прикосновение сред него и Валери Божинов.
Лъжа четвърта , откъс: „ Намесата на хора от двата щаба и изключително тази на Александър Тунчев спряла ескалацията на напрежението. “
Истината : „ Изобщо не съм бил там, когато господин Акрапович е разговарял с Валери Божинов. С него е бил другият асистент Желимир Теркеш. “, разяснява Александър Тунчев и изрази възмущението си във връзка публикуваните измислици.

Доктор Константин Павлов пък прецизира, че фактически се е видял и разговарял с Валери Божинов, само че това е станало малко след идването на тима на стадиона: „ Валери пристигна при мен, поздравихме се, казахме си няколко фрази и това беше.Малко по-късно ги видях, че разговаряха с господин Акрапович, само че бях надалеч от тях. По никакъв метод не личеше двамата да са в спор. “, описа лекар Павлов.

Безкрайното си удивление от неуместните изявления, замесващи старши-треньорът на Локомотив в измисления скандал, изрази и админът на клуба Тома Цилев , който също е бил очевидец на късата среща сред Акрапович и Божинов.

Самият старши-треньор на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович е сбит: „ Държа да се знае,че написаното е безспорна неистина. “

На финала остава въпросът кой печели от тиражирането на лъжливи информации? Защото считаме, че на всички е ясно – губещите от сходни груби операции са несъизмеримо повече.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР