Ръководството на Ливърпул призова своите привърженици да не взимат никакви

...
Ръководството на Ливърпул призова своите привърженици да не взимат никакви
Коментари Харесай

Ливърпул с ясно предупреждение до феновете си

Ръководството на Ливърпул прикани своите последователи да не взимат никакви пиротехнически средства със себе си за реванша против Манчестър Сити от четвъртфиналите в Шампионската лига.

Ответният мач е на следващия ден вечер от 21,45 часа на „ Етихад”, като несъмнено ще има засилени ограничения за сигурност поради случилото се предходната седмица. Привържениците на „ червените” устроиха враждебно посрещане на Сити, като замеряха с камъни рейса на „ небесно сините”, а в хода на самия мач имаше и съществено пиротехническо шоу на „ Анфийлд”. УЕФА започва следствие на случките и съвсем несъмнено ще наложи глоба на мърсисайдци.

Ливърпул и Клоп вземат решение за Салах в сетния момент

За да не бъде тя по-сериозна, на формалния си клубен уебсайт Ливърпул разгласява послание до почитателите, в което изясни, че други сходни произшествия могат да доведат до понижаване броя билети и даже отменянето на срещата. „ Футболен клуб Ливърпул желае да подсети на своите почитатели, че факлите, димките и всякаква друга пиротехника са противозаконни и неразрешени. Всеки субект, който бъде арестуван с такива на стадиона, предстои на арест.”

„ Употребата на сходни средства нарушава ограниченията за сигурност и основава сериозен риск за здравето на останалите фенове”, прибавиха от Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР