Ръководството на Ливърпул е склонно да продаде Филипе Коутиньо на

...
Ръководството на Ливърпул е склонно да продаде Филипе Коутиньо на
Коментари Харесай

Ливърпул дава Коутиньо на Барса само конкретен играч в замяна

Ръководството на Ливърпул е склонно да продаде Филипе Коутиньо на Барселона, само че единствено в случай че получи пари в комплект с полузащитника Серхи Роберто, твърди английското издание „ Дейли Стар”.

Каталунците демонстрираха очевиден интерес към бразилския плеймейкър през лятото, когато и той опита да си издейства трансфер в посока „ Камп Ноу”. „ Блаугранас” изпратиха три впечатляващи предложения до мърсисайдци, които обаче не се посвениха да отхвърлят всяка една от тях.

Цифрите зад епичния трансфер на Коутиньо

Развръзката не се хареса на Барса и все още клубът обмисля дали въобще да не помни за интервенция „ Коутиньо”. Въпреки този факт колосът от Ла Лига остава основния кандидат за подписа на 25-годишния южноамериканец през януарския трансферен прозорец.

Коутиньо бил с още една крачка по-близо до Барселона

Ливърпул е посочил ясно, че този път сделка ще има, само че единствено в случай че каталунците включат в договорката поливалентния Серхи Роберто. 25-годишният испанец от известно време води договаряния за нов контракт, като към момента не може да стигне до консенсус с клубната администрация по всички условия.

Ракитич не желае да дели една съблекалня с Коутиньо

Със сигурност мениджърът на „ червените” Юрген Клоп елементарно би се възползвал от услугите на футболист като Роберто, който играе с идентичен триумф в двете етапи на играта. На този стадий обаче е по-вероятно Барселона да отхвърли сходен сюжет.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР