Ръководството на Левски отново ще започне преговори за получаване на

...
Ръководството на Левски отново ще започне преговори за получаване на
Коментари Харесай

Левски иска нови преговори за разпределението на парите от ТВ правата

Ръководството на Левски още веднъж ще стартира договаряния за приемане на повече пари от телевизионните си мачове. Медията, която държи правата за лъчение на срещите от Efbet Лига, смени собствеността си и тази тематика още веднъж ще бъде дискутирана - такава е концепцията на шефовете на " сините ", твърди " Тема спорт ". Преди началото на сезона ръководителите на Левски преговаряха за усъвършенствани финансови условия, само че не стигнаха до такива.

Замразена бе и концепцията да бъде основан обособен канал, по който да вървят домакинските мачове на тима от " Герена ". Приходите от абонамента за него трябваше да влизат в касата на клуба.

В момента Левски излъчва самичък контролите си. Те се дават в клубното приложение и всеки, който си го конфигурира, може да ги гледа гратис. " Сините " пък печелят от рекламите, които вървят по него.

В момента финансовото положение на клуба от " Герена " продължава да е разтърсено, въпреки че е по-добро от това през предишното лято. Собственикът Наско Сираков анонсира, че чака да бъдат подписани спонсорски контракти с две компании. " Сините " работят по подписването на огромен договор с букмейкърска компания, която ще стъпи на българския пазар.

В момента касата на " сините " още веднъж е празна. Бавят се заплатите на играчи. Средства в нея обаче ще дойдат до дни. Това ще се случи, откакто бъде финализиран договорът за продажба на Найджъл Робърта в Ди Си Юнайтед. 23-годишният нападател към този момент е в Съединени американски щати и се чака да подпише публично през днешния ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР