Ръководството на Левски официално е в търсене на нов старши-треньор,

...
Ръководството на Левски официално е в търсене на нов старши-треньор,
Коментари Харесай

Съветват Наско Сираков да ангажира сръбски треньор за Левски, има и конкретен вариант

Ръководството на Левски публично е в търсене на нов старши-треньор, откакто разгласи обществено, че договорът на Николай Костов няма да бъде възобновен. Още преди развоя на събитията със експерта от Добрич, започнаха и спекулациите за неговия евентуален заместител.

Поредна алтернатива, която може би не изненадва никого, е ангажирането на сръбски ментор. За това упорстват мениджъри и " медиатори ", които гравитират в близкото и не чак толкоз обграждане на мажоритарния притежател Наско Сираков. Добре прочут факт е, че в предишното той е споделял, че обича извънредно доста да работи със експерти от т.нар " югославска школа ".
 Сираков разкри какви са проектите на Левски за стадион
Сираков разкри какви са проектите на Левски за стадион " Георги Аспарухов "

Ето какво сподели

Преди години, персонално Сираков докара на " Георги Аспарухов " Славиша Йоканович, който макар неуспеха си в Левски, по-късно построи страхотна кариера, белязала своя разцвет в британския футбол.

Съвсем неотдавнашен е и споменът със Саво Милошевич. Легендарният нападател надали не подписваше със " сините ", само че в последна сметка определеният беше Ники Костов. Милошевич пък пое Босна и Херцеговина, проваляйки се с гръм и тропот.

ТОПСПОРТ научи, че едно от имената на куп треньори от Сърбия, предлагани на Левски, е това на Ненад Лалатович. За последно 46-годишният експерт бе отпред на Спартак (Суботица), а през обособени интервали биваше спряган и за ЦСКА. Лалатович е без работа от към два месеца.
 Ненад Лалатович
Източник:

Ненад Лалатович

Въпреки казаното до тук, към този миг " синьото " публично мнение сочи, че любимец за поста към момента е Станислав Генчев.
 Олександър Бабич изненадващо попадна измежду разновидностите за нов треньор на Левски
Олександър Бабич изненадващо попадна измежду разновидностите за нов треньор на Левски

Украинецът направи усещане с работата си в Пирин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР