Ръководството на Левски обяви резултатите от дарителската кампания 1000 за

...
Ръководството на Левски обяви резултатите от дарителската кампания 1000 за
Коментари Харесай

Стотици фенове се включиха в кампанията за ДЮШ на Левски, сините обявиха резултатите

Ръководството на Левски разгласи резултатите от дарителската акция " 1000 за Левски ", чиято цел бе да подкрепи ДЮШ на клуба. Ето какви са те:

" Левскари,

преди три дни синът на клубната легенда Георги Аспарухов - Андрей, разгласи, че краткотрайно приключва дарителската акция „ 1000 за „ Левски “ в платформата " HelpKarma “.

Благодарение на персоналната ангажираност на Аспарухов и 261 донори през последните месеци, управлението на Академия „ Левски “ имаше опция да закупи 135 футболни топки и подготвителни принадлежности.

Средствата бяха предопределени само за подкрепяне на школата, а в клуба постъпиха общо 12 767 лв. – 8212 лева на 31.08.2020 година, 2409 лева на 06.10.2020 година и 2146 лева на 10.11.2020 година

С тях са закупени 90 топки Adidas Tiro Competition (размер 5) – 6300 лева и 45 топки Adidas Tiro Competition (размер 4) – 2444,79 лв.. Те бяха разпределени на тимовете от другите възрасти в „ синята “ Академия.

Тренировъчните принадлежности включват два типа конуси, тояжки, спортни кръгове, въжета за скачане, ролери и дискове за масаж и полутопки за баланс с ластици, като за тях бяха заплатени 1575,72 лева

Останалата сума в размер на 2446,49 лева ще бъде употребена за други потребности на Академия „ Левски “, като информация за изразходваните средства ще бъде предоставена навреме на последователите на клуба.

„ Подпомагането за Академията на “Левски” е нещо доста персонално за мен. Надявам се да продължим започнатото, тъй като тези деца и техните треньори в действителност имат потребност от хора, като вас – донорите “, показа Андрей Аспарухов.

„ ПФК Левски “ изрича своята откровена признателност към Андрей за това, че в никакъв случай не не помни къде е неговият дом и употребява всяка опция да способства за развиването на децата на „ Левски “. Специално благодарим на тези 261 донори, които се включиха в акцията, и за следващ път демонстрираха силата на левскарския дух.

За всички нови форми на дарения и публични акции, свързани с „ ПФК Левски “, ще Ви осведомяваме в допълнение.

Един за всички, всички за Левски! “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР