Първите полуфинални битки в Лига Европа ще се изиграят в

...
Първите полуфинални битки в Лига Европа ще се изиграят в
Коментари Харесай

Марсилия и Рим приемат интересни битки в Лига Европа

Първите полуфинални борби в Лига Европа ще се изиграят в четвъртък, 2 май. От 22:00 часа Олимпик Марсилия посреща Аталанта, а Рома е хазаин на Байер Леверкузен.

Байер Леверкузен се показва извънредно под управлението на Шаби Алонсо през този сезон и към момента няма нито една загуба във всички шампионати. " Аспирините " към този момент детронираха Байерн Мюнхен и завоюваха купата в Германия, а в този момент са спрягани за любимци за трофея от Лига Европа. На Байер обаче следва тежко посещение на " Стадио Олимпико " против отбора на Рома, който демонстрира страховит напредък след идването на новия треньор Даниеле Де Роси.

В другия мач Олимпик Марсилия приема Аталанта в борба, в която е мъчно да се дефинира любимец. На четвъртфиналите бергамаските отстраниха Ливърпул след звучна победа с 3:0 на " Анфийлд ". Аталанта се показва мощно и в Серия А където заема пето място в класирането, до момента в който Марсилия е на седма позиция в Лига 1.

Днес ще се изиграят и първите полуфинални мачове в Лигата на конференциите, които също стартират в 22:00 часа. Астън Вила е хазаин на Олимпиакос, до момента в който Фиорентина посреща Брюж.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР