Ръководството на ГЕРБ честити на структурите и членовете на партията

...
Ръководството на ГЕРБ честити на структурите и членовете на партията
Коментари Харесай

Равносметката на ГЕРБ: България става все по-добро място за живот

Ръководството на ГЕРБ честити на структурите и членовете на партията 11-та годишнина от основаването ѝ, като разказва поредност от триумфи на ръководството и твърди, че България става все по-добро място за живот.

Писмото, публикувано от пресцентъра на ръководещата партия, е подписано от водача и министър председател Бойко Борисов и заместниците му Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.

Започвайки с основаването на ГЕРБ на 3 декември 2006 година, те акцентират триумфите на трите държавни управления на партията, като показват, че тяхната цел е била " да сложим завършек на безпринципното ръководство на България ".

Уточняват, че неизменимият триумф на изборите в последното десетилетие се дължи значително на решението на партията да носи ясна отговорност за ръководството на страната, като се явява сама на избор и търси опция да ръководи сама или " само с партии в център-дясно и след в детайли написано съдружно съглашение ". Напомня се, че за 11 г групировка е позволила единствено една сериозна изборна загуба (на президентския избор през ноември 2016 г.), която " ни отрезви и ни направи по-силни ".

В писмото се изброяват в детайли икономическите триумфи на държавните управления си и се добавя, че те биха били незадоволителни, в случай че не вървят дружно с повишението на качеството на живот на хората посредством градежа и ремонта на пътища, автомагистрали, пречиствателни станции, софийското метро.

Като триумф на кабинетите се акцентира отводът от повдигане на директните налози, наложеният растеж на пенсиите и минималната работна заплата, отделените средства за опазване на здравето и обучение и интернационалното самопризнание на България като " водач и поддръжник на стабилността на Балканите " и " във значим фактор при взимането на решения за бъдещето на Европа в Брюксел ".

" Въпреки всички конспирации и саботажи от страна на съперниците ни, държавното управление ни ще резервира стабилността в страната. Ще го вършим не поради председателството на Европейски Съюз, а поради българите. Защото ние обичаме 100% от българския народ и работим за положителното на всички ", заявява ГЕРБ. Премиерът и заместниците му припомнят на съпартийците си да се пазят " от всичко порочно, тъй като грешките няма да се толерират " и ги твърдят, че напъните на всеки се виждат и правят оценка. " България става все по-добро място за живот, където децата ще имат по-добър живот от този на родителите си! ", приключва писмото.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР