Ръководството на Берое опроверга появилата се в медиите информация за

...
Ръководството на Берое опроверга появилата се в медиите информация за
Коментари Харесай

Ръководството на Берое отрече да се водят преговори за продажбата на клуба

Ръководството на Берое опроверга появилата се в медиите информация за договаряния за продажбата на старозагорския футболния клуб.

Тима на Петър Хубчев осведоми футболната общност, че въпросните " сензационни вести " не дават отговор на истината.

" Във връзка с появилите се медийни информации за почнали договаряния за продажбата на клуба, ПФК Берое осведоми футболната общност, че въпросните " сензационни вести “ не дават отговор на истината. В последните дни ставаме очевидци на редица сходни " бомби " и " шокиращи новини ", свързани с нашия клуб, които са плод на фантазиите на някои хора и чиято цел остава неразбираема.
По всички тематики, включително и касаещи собствеността и финансирането на клуба, призоваваме публицистите да се базират на формалния уебсайт на ПФК Берое.
Акциите на клуба са благосъстоятелност на Сдружение за поддръжка на футбола " Берое “ и представляващите сдружението не са водили диалози за прехвърлянето, продаването, подаряването им и прочие на който и да било ", написаха от Берое на клубния си уебсайт.

В предходния кръг " зелените " реализираха победа с 2:0 над състава на Локомотив Пловдив и с актив от 8 точки заемат деветото място в класирането на Първа лига.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР