Ръководството на Байерн Мюнхен е провело среща в понеделник, на

...
Ръководството на Байерн Мюнхен е провело среща в понеделник, на
Коментари Харесай

Решено е: Кейн или Осимен повежда атаката на Байерн

Ръководството на Байерн Мюнхен е провело среща в понеделник, на която е разисквана тактиката за привличането на нов централен нападател. Шефовета на баварците държат тимът да вземе нов №9, откакто през предишното лято Роберт Левандовски беше продаден на Барселона, а негов заместител по този начин и не пристигна на " Алианц Арена ". 

Опциите за нов таран са сведени до две - Хари Кейн от Тотнъм и Виктор Осимен от Наполи. Очакванията са един от двамата да води офанзивата на Байерн през новия сезон, твърди основният редактор на Bild Кристиян Фалк. 

• Harry Kane is Bayern's #1 target
• Victor Osimhen is #2 option if the club can't get Kane
• Meeting with Osimhen's agent Roberto Calenda took place
• Both strikers were discussed today at Bayern's transfer meeting

[]
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
Основната цел на баварците е Кейн. Шефовете на немския отличник са провели позитивни диалози с антуража на капитана на британския народен тим, като той е отворен за трансфер на " Алианц Арена ". Байерн счита, че договорката с Тотнъм даже може да бъде под 100 млн. евро прибавя Флориан Плетенберг от Скай. 

В същото време управлението на немския гранд е провело срещи и с сътрудника на Осимен Роберто Календа. 24-годишният нигериец обаче е надалеч по-скъп вид. Негов трансфер ще коства най-малко 150 млн. евро. 

В идващите дни от Байерн ще насочат публична оферта за Хари Кейн. Ако договарянията с Тотнъм се провалят, то баварците ще се насочат към Осимен. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР