Ръководството на Барселона е претърпяло неуспех в преговорите за намаляване

...
Ръководството на Барселона е претърпяло неуспех в преговорите за намаляване
Коментари Харесай

Звездите на Барселона отказаха да намалят заплатите си

Ръководството на Барселона е претърпяло крах в договарянията за понижаване на заплатите на четирима от най-високоплатените футболисти в клуба - Жорди Алба, Жерард Пике, Серхио Бускетс и Сержи Роберто, разкрива “Спорт”. Всички те са вицекапитани и шефовете се надяваха, че ще последват образеца на водача Лионел Меси, който съгласно информациите е приел да взима с 50% по-малко.

На специфична среща управлението е било представлявано от един от новите шефове в Барса - Матеу Алемани, а от страна на футболистите са били техните сътрудници.

След като представителите на играчите са декларирали, че не са съгласни с съкращаване на възнагражденията, е пристигнало ново предложение - за увеличение на договорите на въпросните футболисти при настоящите условия. Отговорът на това също е бил “категорично не”.

Каталунците изпитват съществени финансови проблеми това лято до момента са платили единствено за един нов състезател, а останалите пристигнаха като свободни сътрудници. Освен това на клуба е натрапен нов по-нисък предел на общата сума за заплати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР