Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) и президентът Борислав Михайлов

...
Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) и президентът Борислав Михайлов
Коментари Харесай

БФС пожела успех на футболните клубове през новия сезон

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) и президентът Борислав Михайлов пожелаха триумф на тимовете за новия сезон в efbet Лига, който започва в петък с дуел сред Пирин и Берое в Благоевград.

" Ръководството на Българския футболен съюз и президентът Борислав Михайлов пожелават триумф на клубовете от всички равнища на футбола ни през новия спортен сезон 2023/24.

Вярваме, че извънредно оспорваният и прочувствен край на миналото състезание е причина за още по-атрактивни и вълнуващи борби под знака на феърплея, взаимното почитание и приемливост към всички участници във футболния развой.

БФС благодари на членовете на футболното ни семейство за сплотената, усърдна и всеотдайна работа и подсигурява, че както постоянно ще работи единствено и само за положителното на клубовете и за здравословната спортна конкуренция, която да спомогне за развиването на футбола ни.

Още един път желаем триумф на клубовете и всички техни последователи през новия сезон! ", пишат от БФС на формалния си уеб страница.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР