Ръководството на американската компания за споделени превози с лични автомобили

...
Ръководството на американската компания за споделени превози с лични автомобили
Коментари Харесай

Uber съкращава близо 3700 служители

Ръководството на американската компания за споделени транспорти с персонални коли посредством приложение за мобилни телефони Юбър адвансд текнолоджис (Uber Advanced Technologies) реши да уволни 14 на 100 от сътрудниците си поради внезапния спад на клиентите, подбуден от пандемията от Ковид-19.

Това се показва в писмо на Юбър до Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати, което бе качено на уеб страницата й.

Главният изпълнителен шеф на Юбър Дара Хосровшахи след съвещания със съвета на шефовете е дал единодушието си да не получава заплата до 31 декември декември 2020 година. Това решение е влезнало в действие от 2 май.

Юбър с централа в Сан Франциско е учредена от Травис Каланик и Гарет Кемп през 2009 година, а през днешния ден работи в над 500 градове съвсем в 80 страни.

Забраняват услугите на "Юбер " в Германия

Според информация на университета "Джонс Хопкинс ", който прави планове въз основа на сведения от федералните и локалните управляващи, в Съединени американски щати са регистрирани над 1 200 000 случая на инфектирани с новия ковид, а от тях 71 078 души са умряли, отбелязва ТАСС.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР