Ръководството и спортно-техническият щаб на Лудогорец ще трябва да вземат

...
Ръководството и спортно-техническият щаб на Лудогорец ще трябва да вземат
Коментари Харесай

В Лудогорец взимат важни решения днес

Ръководството и спортно-техническият щаб на Лудогорец ще би трябвало да вземат значими решения през днешния ден. Разградчани ще дефинират какъв брой входящи прехвърлянето и на каква цена да бъдат осъществени до затварянето на прозореца, написа " Тема спорт ".

През лятото първенците бяха изненадващо пасивни на пазара. Единственото ново попълнение до нощес бе полският халф Якуб Пьотровски. При това отбранителният полузащитник бе взет на пожар за заместител на продадения в Атлетико Паранаензе Алекс Сантана.
 Още един удар за Шимунджа
Още един удар за Шимунджа

Халф е навън за дълго време

Още от старта на подготовката треньорът Анте Шимунджа повтаря, че има зони, които желае да бъдат подсилени. В един миг обаче словенецът спря да приказва по тематиката, заявявайки, че солидната зимна селекция играе ролята и на лятна - взетите тогава играчи към този момент са се аклиматизирали и в този момент стартират да оказват помощ същински на отбора. Все отново словенският ментор съобщи, че желае да бъдат взети централен бранител и отбранителен халф. А спортният шеф Георги Караманджуков разгласи, че " ще има нови до затварянето на трансферния прозорец ".

Едно или две попълнения ще дебаркират в Разград? Отговорът на този въпрос зависеше и от изхода на снощния реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига против Динамо Загреб на " Максимир " (б.а. - Лудогорец отпадна след нова загуба, този път с 2:4). Защото от финансова позиция е напълно друго дали орлите ще играят плейоф за влизане в групите на ШЛ против Бодьо/Глимт, или ще са на подобен за Лига Европа против Жалгирис. Разликата е в порядъка на 5 милиона евро.

Така че през днешния ден в Лудогорец е ден за значими решения. Вече има набелязани играчи. Въпросът е кои от тях да бъдат взети. Все отново се чака в отбора да дойде най-малко един нов до дни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР