Съвсем очаквано Владимир Зомбори спечели дванайсетия сезон на Като две

...
Съвсем очаквано Владимир Зомбори спечели дванайсетия сезон на Като две
Коментари Харесай

Нощта на Капките“

Съвсем предстоящо Владимир Зомбори завоюва дванайсетия сезон на „ Като две капки вода “. „ Не съм си представял такава сила и обич от хората. Благодаря от сърце на всички! “ – показа спечелилият минути откакто получи наградата за най-хубав и огромната премия нов автомобил. Той завоюва сърцата на публиката във финалната нощ в препълнената зала „ Арена София “ с облика на легендата Фреди Меркюри и песента „ The Show Must Go On “. Почетното второ място взе Християна Лоизу, а трети се закова Наско, вокалистът на Б.Т.Р. Малко не остана на Иво Аръков да влезе в тройката и се класира четвърти.

11 000 души изгледаха онлайн финала на шоуто за фалшификати. Огромната зала „ Арена София “ беше цялостна догоре и празно място можеше да се види единствено в доста крайните редове и седалки с неприятна видимост към сцената. Така шоуто за фалшификати съвсем съумя да засенчи Слави Трифонов и Лили Иванова, които разпродават билетите за концертите в същата зала за броени дни. Вратите на „ Арена София “ хлопнаха 2 минути преди 20 часа и закъснели фенове не се допускаха.

Влади Михайлов, Рафи и Етиен Леви откриха „ Капките “ с песента на Дони и Момчил „ Ближи си сладоледа “. След тях на сцената в дует излязоха Геро и Любо Киров, които извършиха паметното парче „ Има ли цветя “. В залата настана същинско раздвижване при „ дуетът на баджанаците “ Веселин Маринов и Рачков, които изпяха „ Малка жълта рокля “. „ Хайде, Баджо “ – подканяше го Митко Рачков, до момента в който се поливаше с шише с вода, с цел да наподобява потен. И двамата очевидно се забавляваха с дуета и съумяха да развеселят и публиката, която ги приветства бурно. 

След слово на продуцента Маги Халваджиян пристигна време и за осмината участници, които се бореха за първото място.

За първи път в историята на „ Като две капки вода “ всички звезди отидоха на огромния край.

Джулиана Гани влезе в облика на Ейми Уайнхаус – един от огромните музикални гении, изгубили живота си едвам на 27 години. Джулиана избра да извърши хитовата й автобиографична ария „ Rehab “, с която разчувства мощно публиката и журито. „ Това е форматът, който ме извади от зоната на комфорт. Ейми е доста друга на сцената и в живота, по тази причина избрах тъкмо нея. Оставам с прелестни усеща от присъединяване си в шоуто “, сподели Гани.

„ Нямам думи, грубо ти се получи! “, похвали я сериозният Фънки.

Джулиана в действителност се оправи ужасно с облика, още повече че тя бе единствената участничка, която нито е певица, нито е актриса. Определено Малката Джулка бе откритието на сезона и сподели хем какъв брой е надарена в имитациите, хем че може да поставя непосилен старания, с цел да се оправи с облика.



Джулиана

Фолк певицата Мария влезе в обувките на кралицата на балканската музика Цеца Величкович и изпя хитовото парче „ Забранени град “. „ Ще ми липсва магията на „ Капките “, които нямат аналог. За нашия род Цеца е най-успялата и положителната. Песента е персонална изповед, която намирам в себе си. Искам да я дам на себе си и на публиката! “, безапелационна бе Мария. След осъществяването Димитър Ковачев – Фънки, бе във екстаз. „ Аз настръхнах по едно време от осъществяването ти. Беше неотразима “, похвали я той.



Мария

Веселин Маринов бе по-обстоен в оценката си. „ Мария, беше доста мощно твоето осъществяване! С присъединяване ти в „ Капките “ ти сподели, че можеш да пееш всичко! Но аз желая да кажа няколко думи за това, че твоето изцяло присъединяване в това предаване беше значим миг в твоето творчество. Защото за множеството от нас, даже и за мен, ти беше част от поп фолка на България. Но тук сподели, че ти можеш да пееш всичко, че си доста добра изпълнителка. А по метода, по който говореше, сподели, че можеш освен да пееш, само че и да мислиш, и да разсъждаваш с всички нас “, заключи Маринов, който, без да желае, леко обиди Мария с думите, че към този момент можела да мисли.

Панайот Панайотов се преобрази в един от пионерите на рокендрола, а точно Рой Орбисън, и извърши най-големия му шлагер – песента от емблематичния филм „ Хубава жена “, в който вземат участие Ричард Гиър и Джулия Робъртс. „ Избрах песента неслучайно. Всяка жена носи в себе си магичност и взех решение да я посветя на всички дами! Това е и обичаната ария на брачната половинка ми “, показа най-възрастният участник, качвал се на сцената на шоуто за фалшификати.



Панайот Панайотов

Актрисата Елена Атанасова бе неузнаваема в облика на нежната половинка от дуета Елица и Стунджи, чиято ария „ Вода “ донесе пето място на България на „ Евровизия “ през 2007 година В облика на Стунджи на сцената до нея излезе Ники Станоев, който бе едно към едно с оригинала. Публиката приветства на крайници Елена за страхотното й осъществяване, само че все пак тя не съумя да се класира във финалната четворка.



Елена Атанасова

Бременната Християна Лоизу излезе облечена в обичайната родопска носия и извиси глас като Валя Балканска. Тя изпя песента „ Излел е Дельо бунтовник “, включена през 1977 година в Златната плоча на „ Вояджър “ и изпратена с американските галактически апарати „ Вояджър 1 “ и „ Вояджър 2 “ като обръщение от Земята до далечния Космос. Талантливата певица съобщи, че се усеща и българка и поради това се е спряла на тази ария, която й оказа помощ да стигне до второто място. 



Християна Лоизу

Иво Аръков пък избра да извърши един от най-големите шлагери на известната американска тайфа от Лас Вегас „ Имаджин драгънс “ „ Believer “. Личеше си, че артистът същински се забавлява на сцената и се сля с облика с огромен хъс и предпочитание. Публиката също се разтанцува по време на парчето. Аръков се кефеше и на песните на сътрудниците след него, като си танцуваше от стола.



Иво Аръков

Владимир Зомбори подвигна публиката на крайници с невероятното осъществяване на песента на легендата Фреди Меркюри „ The Show Must Go On “. „ Много хора не знаеха, че ме има, а към този момент от ден на ден любознание демонстрират към мен като създател. Избрах тази ария като обръщение към екипа и сътрудниците ми. Защото ние си тръгваме даже метафорично, само че шоуто остава! “, отсече Зомбори. „ С голямото ми почитание към всички, само че мисля, че ти ще спечелиш довечера “, пророкува Любо Киров.



Владимир Зомбори

„ Хареса ми отношението ти и това, че ти излъчваше Фреди! “, добави Фънки. По време на рекламите за феновете пред дребния екран публиката в „ Арена София “ се наслаждаваше на песните на Любо Киров и Веселин Маринов, както и рисковия и спиращ дъха номер на фокусника Дани Белев.

По време на паузите опашките за бара бяха по 50–100 индивида, като огромна част от феновете залагаха на алкохолни напитки. Дореждането за покупката на шише с вода беше много мъчно и трябваше да изпуснеш огромна част от шоуто.

Още преди оповестяването на спечелилия на сезона, залата скандираше „ Зомбори, Зомбори “. „ Омекнаха ми краката. Такова неспокойствие не си припомням да е имало. Може би единствено раждането на детето ми. Това беше един трамплин за мен към вярната посока “, сподели Владо. На финала през сълзи благодари на публиката и още веднъж последваха овации. „ Не съм очаквал, че ще имам такава обич от хората “, сподели той. Може би точно неговото непретенциозно държание го направи любим на публиката. Както самият Владо споделя – в случай че не те покажат по малкия екран, никой няма да разбере какъв брой си добър в нещо.

„ Хората ме питат – къде беше до момента, а аз давам отговор – аз си бях там, в театъра, на „ кръга “,

водех своите борби и съм научил своите уроци “, уверен е спечелилият в „ Капките “.

Признава, че обувките на славата се оказали доста комфортни – „ към този момент мога да отивам на едни места, на които със старите ми обувки не можех “, споделя Зомбори с усмивка, само че прибавя, че е сигурен, че тази голяма известност няма да го замае, тъй като на 35 години той е крепко стъпил на земята и не не помни от кое място е тръгнал.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР