Анджела Рейнер се сблъска с топ торите Пени Мордаунт в

...
Анджела Рейнер се сблъска с топ торите Пени Мордаунт в
Коментари Харесай

Анджела Рейнер унищожи Пени Мордаунт с брутален отговор „Няма да ми се чете лекция“ по време на дебат на BBC

Анджела Рейнер се сблъска с топ торите Пени Мордаунт в яростен спор довечера, само че завоюва рунда на отбраната с нокаутиращ удар.

Яростният заместник-лидер на лейбъристите сподели на госпожа Мордаунт в яростен ефирен конфликт, че торите са трансформирали Обединеното кралство в „ посмешище “ на международната сцена. Докато водачът на торите се опита да внуши, че лейбъристите няма да употребяват нуклеарни оръжия, в случай че е належащо, госпожа Рейнър отвърна: „ Брат ми е служил в Ирак, няма да ми се чете лекция дали съм изцяло предан на сигурността на страната ни. "

Това се случи, откакто водачът на Камарата на общините госпожа Мордаунт, която се счита за предстоящ водач на торите, се усъмни дали лейбъристкото държавно управление би подкрепило нуклеарно възпиращ резултат. Г-жа Рейнър й сподели, че това не е по този начин - сподели, че Кийр Стармър се е заел да влага в защитата.

Тя сподели: „ Можете да продължите да ме сочите, само че вие сте партията, която редуцира въоръжените сили, срина стопанската система и ни остави...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР