Ръководителят на отбор на Хаас Гюнтер Щайнер за първи път

...
Ръководителят на отбор на Хаас Гюнтер Щайнер за първи път
Коментари Харесай

Шефът на тима на Хаас към Мик Шумахер: Не може да се продължава така

Ръководителят на тим на Хаас Гюнтер Щайнер за първи път си разреши да насочи по-сериозна рецензия към Мик Шумахер. Това става след следващата тежка злополука на германеца по време на Гран При на Монако. Синът на седемкратния международен първенец Михаел Шумахер загуби надзор над своя автомобил по време на надпреварата в Княжеството и се удари тежко в мантинелите край басейна, предава Sportal.bg.

След контакта неговата скоростна кутия се отдели от шасито, което се случва за повторно през сезона. Освен в Монако сходни последици случай на Шумахер имаше и в Саудитска Арабия, където той се удари доста тежко по време на квалификацията. Тогава той пропусна надпреварата в Джеда, а вредите костваха към един милион, какъв брой почти коства и случаят от Княжеството.

За Шумахер това е общо пети огромен удар откогато той дебютира за Хаас преди година, а сметката му към този момент надскочи шест милиона. Именно заради тази причина Щайнер съобщи, че германецът не може да си разреши да прави още доста огромни произшествия.

„ Ние към този момент надхвърлихме заделеното за ремонти, надскочихме го още в Джеда. Бих се радвал в случай че имахме повече точки, само че ние имаме повече разноски за ремонти “, съобщи Щайнер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР