Ръководителят на Международния олимпийски комитет Томас Бах откри олимпийското село,

...
Ръководителят на Международния олимпийски комитет Томас Бах откри олимпийското село,
Коментари Харесай

Томас Бах откри официално олимпийското село


Ръководителят на Международния олимпийски комитет Томас Бах откри олимпийското село, в което ще живеят участниците в Зимната олимпиада в ПьонгЧанг.

Спортистите, техните треньори и другите представители на страните ще бъдат настанени в два комплекса в южнокорейския курорт. Днес се чака да дойдат към 500 индивида от 22 страни. Селото може да приюти общо 7 000 поданици.

"Скъпи другари, веселя се да ви поздравявам в олимпийското село, това сърце на Олимпийските игри. Сега можем да кажем, че селото в Пьонгчан е евентуално най-хубавото в историята. Това не е единствено място, където ще живеят спортистите, това е място, където те могат да почувстват духа на Игрите, да намерят приятели", разгласи Бах.

Зимните олимпийски игри ще се проведат от 9 до 25 февруари. В 15 типове спорт ще бъдат разиграни 102 комплекта медали. В церемонията по откриването на селото взеха присъединяване също представители на Организационния комитет на Игрите и ръководителят на координационния комитет към МОК Гунила Линдберг. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР