Най-тежката присъда за насилника Георги Георгиев иска нарязаната от него

...
Най-тежката присъда за насилника Георги Георгиев иска нарязаната от него
Коментари Харесай

Нарязаната Дебора излетя бясна от делото срещу насилника Георги в Пловдив!

Най-тежката присъда за насилника Георги Георгиев желае нарязаната от него Дебора Михайлова, която към този момент цяла година се пече на муден огън поради разигралия се призрачен сън. Днес се състоя четвъртото съвещание по делото, на което Дебора от Стара Загора отговаряше на въпроси цели пет часа. Да, пет часа тя беше разпитвана от магистратите в Пловдивския областен съд, след което нервите й не устояха.

Михайлова излетя безусловно гневна от залата, като излезе на открито и остави родителите си и други очевидци да продължат с показанията, само че без нейното наличие в постройката.

" Оставете ме на мира! Не желая да давам отговор на въпроси. Това, което желая е след тази кошмарна една година всичко това да завърши вечно. Искам да го не помни ", съобщи единствено Дебора.

Знаем, че 18-годишната госпожица, която се вля в редиците на чалгата неотдавна, е имала любовна връзка с насилника си преди време. Това не е първата му експанзия над нея, само че несъмнено е най-жестоката и в цялостен прорез съд закона.

Макар че отбраната му упорства за смяна на мярката му за неотклонение в по-лека, тъй като, видиш ли, индивидът излежал в ареста към този момент цяла година, а бил арестуван непозволено...

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Дебора Михайлова Дебора Георги Георгиев Дебора от Стара Загора Стара Загора чалга
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР