Ръководителят на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Украйна Кирило Буданов

...
Ръководителят на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Украйна Кирило Буданов
Коментари Харесай

Убит ли е шефът на руския Черноморски флот?

Ръководителят на Главното разследващо ръководство (ГУР) на Украйна Кирило Буданов съобщи, че по време на офанзивата против щаба на съветския Черноморски флот в Севастопол са убити девет души, а други 16 са ранени, съобщи  " Гласът на Америка ".

Той не удостовери информацията на украински и съветски медии в " Телеграм " за евентуалната гибел на командващия съветския Черноморски флот адмирал Виктор Соколов.

" Сред ранените е командващият групировката на съветските Въоръжени сили в запорожското направление през юни 2023 година генерал-полковник Александър Романчук, той е в доста тежко положение. А също и заместник-началника на Общовойсковата академия на съветските Въоръжени сили военачалник Олег Цеков, който е в безсъзнание ", изясни Буданов.

Руското министерство на защитата за един човек погубен офанзивата. По-късно промени позицията си и уточни, че има единствено един човек в неопределеност.

На 22 септември бе нанесен удар по щаба на Черноморския флот. Предполага се, че украинците са употребявали английска ракета с огромен обхват " Сторм Шадоу ".

A video appeared online that shows the moment of the rocket strike on the Black Sea Fleet headquarters in Sevastopol.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Според назначения от Русия губернатор на Севастопол Михаил Развожаев ракетен откъс е паднал и покрай театъра на Луначарски.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР