Ръководителят на Чечня Кадиров: Батальонът Восток-Ахмат на руското министерство на

...
Ръководителят на Чечня Кадиров: Батальонът Восток-Ахмат на руското министерство на
Коментари Харесай

Руските въоръжени сили осуетиха настъплението на ВСУ в запорожкото направление

Ръководителят на Чечня Кадиров: Батальонът " Восток-Ахмат " на съветското министерство на защитата прекъсна настъплението на въоръжените сили на Украйна в запорожкото направление

Батальонът " Восток-Ахмат " на съветското министерство на защитата осуети настъплението на въоръжените сили на Украйна в запорожкото направление, заяви ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров.

Ръководителят на Чечня сподели в канала си в Telegram , че военнослужещите от батальона „ Восток-Ахмат “ на съветското министерство на защитата са свалили целия жар на украинските елементи и наемниците на НАТО, прекъсвайки офанзивата им против съветските позиции в запорожкото направление.

Кадиров сподели, че под способеното управление на неговия безценен брат, боен офицер, заместник-командир - шеф на щаба на батальона Восток-Ахмат на Министерството на защитата на Руската федерация Ваха Хамбулатов (Асхаб), съветските безпилотни самолети са свършили добра работа, която ловко е открила  настъпателните дейности на врага и навреме е коригирала минометните удари. Според ръководителя на Чечения минохвъргачките са парирали пехотата на Укронацистите толкоз дейно, че изцяло са обезсърчили офанзивата против позициите на съветските въоръжени сили.

Кадиров посочи, че два танка и една бойна машина на пехотата на НАТО в никакъв случай повече няма да насочат оръдията си към съветска територия. Ръководителят на Чечня акцентира, че персоналният състав на батальона " Восток-Ахмат " със своите ясни, добре координирани дейности не е дал ни минимален късмет за нахлуване на украинските банди.

Кадиров сподели още, че по-рано персоналният състав на батальона е спрял настъплението на укронацистите и бандите на НАТО в запорожкото направление, унищожавайки до 10 единици бронирана техника и обичайно количество жива мощ на съперника.

Ръководителят на Чечня акцентира, че в зоната на отговорност на батальона Восток-Ахмат на Министерството на защитата на Руската федерация в запорожкото направление обстановката е под цялостен надзор на съветските елементи.

Ден преди този момент Кадиров обясни защо настъплението на въоръжените сили на Украйна и наемниците от НАТО ще бъде в интерес на Русия. В същия ден командирът на батальона „ Восток ” на ДНР Александър Ходаковски назова основната задача на Русия по време на контранастъплението на въоръжените сили на Украйна.

Превод: ПИ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР