Ракетният обстрел, извършван от палестинската радикална ислямистка групировка Хамас срещу

...
Ракетният обстрел, извършван от палестинската радикална ислямистка групировка Хамас срещу
Коментари Харесай

ЕС заклейми тероризма на Хамас срещу Израел

Ракетният обстрел, осъществяван от палестинската радикална ислямистка формация " Хамас " против Израел, е терористично деяние . Това разгласи представител на Европейската комисия, представен от " Ройтерс ".

Говорителят добави, че първата стъпка е била на " Хамас ", а Израел е дал отговор.
 Израел порази
Израел порази " подводница " на " Хамас " край крайбрежията на Газа

Готвела терористична офанзива в израелски води

" Осъждаме изстрелването на ракети от Газа, само че макар правото на Израел да се отбрани, отговорът би трябвало да бъде симетричен и съгласно интернационалното право ", настоя представителят.

По думите му израелските дейности против публицистите на място са извънредно притеснителни . В тази връзка той акцентира, че самостоятелните репортажи, изключително от място на спор, са доста нужни.

Основната цел през днешния ден е прекъсване на насилието и възобновяване на дипломатическата работа. Най-голямата цена заплащат цивилните от двете страни на спора, означи представителят.
 Ердоган пришпорва папата да помогне за прекъсване
Ердоган пришпорва папата да помогне за прекъсване " клането " на Израел

На Израел трябвало да се преподаде урок

По неговите думи към този момент налагането на наказания не е на дневен ред, а подозренията за въоръжаването на палестинците от Иран няма да се разисква във Виена в хода на договарянията по нуклеарното съглашение с Техеран.

Утре следва външните министри на страните членки на Европейски Съюз да обсъдят във видеоконференция последните събития в Ивицата Газа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР