Ракета, изстреляна тази нощ от ивицата Газа, е ударила жилищна

...
Ракета, изстреляна тази нощ от ивицата Газа, е ударила жилищна
Коментари Харесай

Ракета, изстреляна от Газа, нанесе удар по град Ашкелон

Р акета, изстреляна тази нощ от линията Газа, е блъснала жилищна постройка в крайбрежния израелски град Ашкелон , съобщи ДПА.

При нападението против града, който е на към 10 километра северно от Газа, са потърпевши трима души, оповестиха през днешния ден израелски медии.

Палестинската ислямистка организация „ Хамас “, която на 7 октомври извърши терористичните офанзиви против селища в Южен Израел, провокирали опустошителната война в Газа, в последно време усили нападенията си против израелски градове и села.

Израелският контролно-пропускателен пункт Керем Шалом през вчерашния ден също беше обект на нахлуване по данни на израелската войска. Ислямистки бойци изстреляха четири ракети по този контролно-пропусквателен пункт, употребен за доставка на филантропична помощ в линията Газа.

Една от ракетите е била прехваната от израелската система за противоракетна защита, а останалите три са паднали в ненаселени региони.

Еврейската страна се готви да посрещне засилени офанзиви по своята територия в миг, когато израелските военни навлизат по-дълбоко в град Рафах в южната част на линията Газа, отбелязва ДПА.

Израелската атака в града беше необятно подложена на критика от интернационалната общественост, в това число от съдружници на Израел, само че израелското управление я счита за нужна с оглед реализиране на военната цел за цялостно елиминиране на „ Хамас “.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР