Ракът е една от най-смъртоносните болести в света. Учените непрестанно

...
Ракът е една от най-смъртоносните болести в света. Учените непрестанно
Коментари Харесай

Сладкият пелин убива до 98 процента от раковите клетки

Ракът е една от най-смъртоносните заболявания в света. Учените непрекъснато се пробват да открият средства за битка с него. Наскоро бе намерено ново свойство на добре позната билка. Установено бе, че сладкият пелин може да убие до 98% от клетките на рака и то единствено за 16 часа.

Артемизининът е производно на билката сладостен пелин ( “Sweet wormwood ” или ”Artemisia Annua ”). Той е употребен от хилядолетия в китайската медицина. Установено е, че същият има свойството да убие 98% от клетките на рака на гърдата за по-малко от 16 часа.

При извършените опити станало ясно, че когато се употребява единствено билката, тя провокира 28 процентно понижаване на клетките на рак на гърдата. В композиция с желязо обаче, сладкият пелин съвсем напълно заличава рака.

Производното артемизинин в предишното е употребен като мощно антималарийно средство. Сега излиза наяве, че това лекарство е дейно и против рака. Когато при изследването било добавено и желязо, това способствало за струпване на субстанцията в тъканите на гърдите, най-много в клетките, инфектирани с рак. Артемизининът изборно нападал „ неприятните ” кафези, а останалите оставял недокоснати.

 Рак на гърдата

Ракът (карциномът) на гърдата е голям здравен проблем. Той има значими публични и обществени последствия при дамите в целия свят. Ракът на гърдата е най-често срещаният при дамите по света и в България и е на второ място измежду аргументите за смъртност от тях.

Дни след разкритието международният пазар безусловно изкупи запасите от артемизинин. Очаква се произвеждане му да се усили на от 50 до 60 тона за година.

Лечението на рака на гърдата досега бе хирургично, посредством химиотерапия, посредством лъчетерапия, както и посредством хормонална терапия.

Всяко едно от тях обаче коства на подложилият се на него несъмнено и непоправимо вмешателство в процесите на организма. Откритието може да бъде казус в лекуването на рака на гърдата и да предотврати сходни вреди.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР