Рафи, Фики, Михаела Маринова и Милица Гладнишка са финалистите в

...
Рафи, Фики, Михаела Маринова и Милица Гладнишка са финалистите в
Коментари Харесай

Софка се разписа в Капките, но твърде късно

Рафи, Фики, Михаела Маринова и Милица Гладнишка са финалистите в „ Като две капки вода “ – сезон 9 All Stars. По време на огромния край четирите звезди сами ще дефинират своите театрални облици, а последната дума ще бъде в феновете, които ще изберат идващия победител в ненадминатото шоу за преобразвания.   

По време на огромния край Милица ще показа Дамата в бяло от кино лентата „ Великият шоумен “, а Рафи ще се спре на същинско предизвикателство – великият Васил Найденов. Михаела Маринова ще заложи на Лара Фабиан, а Фики ще се опита да завоюва първото място с Елвис Пресли.

Победител за вечерта беше Софи Маринова, която направи най-прочувстеното си осъществяване за сезона като примата Лили Иванова. Певицата най-високите оценки от началото на шоуто и поздравления за представянето си.

Полуфиналът беше открит от Къци, който употребява кукловодския си гений за дуета на Дони и Нети. Подобно на емблематичните клипове на Джордж Майкъл с наличието на най-популярните топмодели на 90-те, Азис излезе в компанията на българските модели Ирен Онтева, Маги Сидерова и Жени Калканджиева. Победителката на Евровизия 2007 - Мария Шерифович, беше огромната задача за Милица, която огласи залата и изправи публиката на крайници. Рафи наелектризира на собствен ред публиката, преобразвайки се е именития Джеймс Браун. Танци с балета Funky Monkeys, шпагати и емблематични придвижвания на Краля провокираха възторг и вълна от овации. Ария от операта „ Тоска “ прозвуча в осъществяване на Михаела Маринова, която влезе в облика на Райна Кабаиванска. Певицата съумя да се оправи сполучливо с провокациите на оперното пеене, което остави без мирис залата. Фики влезе в ролята на огромния артист Васил Михайлов с достоверно показване на песента „ Руфинка болна легнала “ от неостаряващия филм „ Капитан Петко Войвода “. Поредна висока летва надскочи и Поли Генова, която скочи в същинския рок с облика на Звезди и „ Черна овца “. „ Поздравявам Поли за достойното показване! “, съобщи самият фронтмен на група „ Ахат “, който беше в публиката на шоуто.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР