Радвам се, че Лукойл официално са обявили намеренията си. Ние

...
Радвам се, че Лукойл официално са обявили намеренията си. Ние
Коментари Харесай

Асен Василев: Трябва да подсигурим стратегически инвеститор за рафинерията в Бургас

" Радвам се, че " Лукойл " публично са оповестили желанията си. Ние имахме изпреварваща информация, че този развой стартира още в края на септември-началото на октомври ", съобщи пред публицисти финансовият министър Асен Василев, откакто по-рано през днешния ден от " Лукойл " оповестиха, че компанията преразглежда тактиката си за активите си в България, в това число опция за продажба на бизнеса.
 
 Централата на Лукойл в София Централата на Лукойл в София Източник: Zonanews
" Всяка една компания има опция и право да реши къде да оперира и какво да прави със личните си активи. От позиция на българското държавно управление, ние би трябвало да подсигурим през нашия представител, който е в компанията, че ще продължи да оперира рафинерията по опция със стратегически вложител ", съобщи още Асен Василев.
 
" Няма риск страната да остане без горива. Ако желаете да продавате нещо, желаете то да е печелившо и да работи ", добави още Василев. " Няма дискриминация ", сподели той, по отношение на изказванията на компанията за обилни промени в изискванията на работа на предприятията от групата на " Лукойл ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР